FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ON ORDERS OF 20 EUROS AND MORE

Creative Chef NL

Maak van je diner een spectaculaire beleving!

Dit boek staat vol recepten, verhalen en tips die helpen je etentje om te toveren tot een ware eetbelevenis. Met dit kookboek van Jasper Udink ten Cate zal geen diner meer hetzelfde zijn.
€19,99 Add to bag
Jasper Udink ten Cate
Article number: 9789063694296
Availability: In stock

Read more...

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

 

Content

Hoe kan je een diner met behulp van presentatie, verhalen, geur, muziek, associaties, persoonlijkheid, ingrediënten, interactie, omgeving en tijd veranderen van een etentje tot een bijzondere eetbelevenis? Dit boek bevat recepten voor de eetbeleving.

Creative Chef is een bijzonder kookboek van Jasper Udink ten Cate met een geheel nieuwe kijk op eten en beleving. Het staat boordevol inspirerende recepten die helpen je etentje om te toveren in een bijzondere gebeurtenis. Hoe maak ik een eetbare tentoonstelling? Wat is het recept voor eetbare parfum? En hoe maak je een vinyl plaat van chocola? Dit boek is nieuw en uniek in het overvolle kookboekenlandschap en spat van de inspiratie en creativiteit. Het boek brengt een glimlach op je gezicht! En daar doet Jasper het voor.

Author

Jasper Udink ten Kate is een kok, kunstenaar, designer, chocolademaker en oprichter van Museum of Taste.

Press Het aardige van dit boek is niet zozeer dat Jasper uitlegt hoe je van een vinyl plaat een serveerkom maakt. Ook niet dat ‘ie een aantal recepten deelt of je laat zien hoe kaas er vanuit het perspectief van een muis uitziet. Wat er hopelijk vooral blijft hangen is dat je betekenis en beleving kunt toevoegen aan een eetmoment. Dat je er meer in kunt stoppen dan alleen gerechten en een mooi gedekte tafel. Dat je mensen helemaal mee kunt nemen in een verhaal. Waardoor eten veel waardevoller en vooral ook leuker wordt!
- Morethanmayo.com

"Jasper heeft al zijn kennis en ervaring gebundeld in het boek 'Creative Chef'. Het boek biedt een nieuwe kijk op eten en de beleving daarvan. En inspireert je om zelf, met behulp van presentatie, verhalen, geur, muziek, associaties, persoonlijkheid, ingrediënten, interactie, omgeving en tijd een diner om te toveren tot een bijzondere eetbelevenis."

- Stylink.nl 

"Door middel van eten en de manier van presenteren brengt hij het liefst herinneringen en gevoel op je bord. Als de chef met zijn eetconcepten mensen kippenvel bezorgt dan heeft hij zijn doel bereikt. Catering, foodbranding en een foodtuck: hij doet, kan en heeft het allemaal."
- Kookboekennieuws.nl 

"Hoe zorg je ervoor dat je diner een ware belevenis wordt? Met eetbare parfum, een eetbaar strand en een vinylplaat van chocolade? Nou, koop Creative Chef. Het is een geweldige eten en lezen, en dat allemaal verpakt in een kookboek. Je eet met je ogen! Daarnaast zet het je aan het denken over gemeenschappelijkheden en verschillen tussen kookkunst en andere vormen van kunst. De scheidingslijn is dun."
- HappyMOMs.nl
Quote "Ik keek al een tijdje uit naar dit boek :-) en het is echt heel gaaf geworden! Een aanrader voor fooddesigners, hospitalityexperts en eetavonturiers."
- Morethanmayo.com

Also available in English
Specs

ISBN: 9789063694296
Author: Jasper Udink ten Cate
Format: hardcover
Dimensions: 25.4 x 20.8 cm
Pages: 240

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »