FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS ABOVE €20, ORDERS BEFORE 20.00 HRS ARE SHIPPED WITHIN 2 WORKING DAYS (MON-FRI)

Conceptdenken

Basisboek conceptontwikkeling

Dit boek is het eerste Nederlandse boek dat aan de hand van een twintigtal Nederlandse cases de theorie en praktijk van conceptdenken en conceptontwikkeling in kaart brengt.
Gaby Crucq-Toffolo and Sanne Knitel
Article number: 9789063693206
Availability: Out of stock

0 stars based on 0 reviews
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

Content

In onze mediamaatschappij worden we overladen met informatie, entertainment, reclame en marketingboodschappen. Organisaties en merken die overeind willen blijven in deze mediastorm, kunnen niet zonder sterke concepten. Conceptdenken is een onmisbare vaardigheid geworden van reclamemakers, ontwerpers en communicatieprofessionals.

Dit boek is het eerste Nederlandse boek dat aan de hand van een twintigtal Nederlandse cases de theorie en praktijk van conceptdenken en conceptontwikkeling in kaart brengt. Het kijkt in het bijzonder naar merken in de creatieve industrie, bijvoorbeeld op het gebied van entertainment, film, food, mode, kunst, cultuur en media. De creatieve industrie is vaak trendzettend voor andere sectoren. Dat maakt Conceptdenken interessant voor iedereen die voor zijn merk of organisatie op zoek is naar een sterk en onderscheidend concept.

Het boek is geschreven door twee vakdocenten aan de Fontys Academy For Creative Industries in Tilburg en richt zich op professionals en studenten op het gebied van communicatie, media en entertainment, vrijetijdsmanagement, design en lifestyle.

Het unieke van Conceptdenken is dat het de lezer op een laagdrempelige, inspirerende en activerende manier meeneemt in de wereld van concepten en het bedenken hiervan. Het daagt de lezer uit om zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen van concepten aan de hand van de door de auteurs ontwikkelde methode en de gereedschapskist van technieken die in het boek is opgenomen.

Author

 

Press

''De kracht van het boek zit 'm in de cases uit de recreatieve industrie: mooi vormgegeven en enthousiast geschreven''. - Communicatie Magazine

Quote

 

Specs

ISBN: 978 90 6369 320 6
Author: Gaby Crucq-Toffolo en Sanne Knitel
Design: Sanne Knitel
Format: paperback
Dimensions: 25 x 20 cm
Pages: 298

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »