Frank Peters

What are They Saying About You?

50 lessen voor het managen van jouw persoonlijke reputatie

€12,95 Incl. VAT
Een goede reputatie onderscheidt je van de rest en schept daardoor kansen. In dit boek zijn vijftig lessen opgenomen die je helpen je persoonlijke reputatie op te bouwen en te beschermen.
  • Paperback met flappen 
  • 144 pagina's 
  • 18.5 x 13.5 cm 
  • 978 90 6369 407 4 
Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews

 

Content

Een goede reputatie onderscheidt je van de rest en schept daardoor kansen. Tegelijkertijd is je reputatie ook kwetsbaarder dan ooit. We zijn steeds meer gaan letten op de ander en we worden aangesproken op onze daden. Of juist het achterwege blijven daarvan. Maar het gaat nog verder want de omgeving rekent ons namelijk steeds harder en persoonlijker af op ons gedrag.

In dit boek zijn 50 lessen opgenomen voor het bouwen en beschermen van je persoonlijke reputatie. Deze lessen zijn gebaseerd op de ervaring van 30 jaar reputatiemanagement en crisisadvisering voor merken, organisaties en personen.

Author

Frank Peters is oprichter en eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Daarvoor gaf hij ruim 18 jaar leiding aan PR-adviesbureau Porter Novelli. Zijn specialismen zijn reputatiemanagement, crisismanagement en issuemanagement. Frank adviseerde organisaties als FrieslandCampina, SNS Reaal, Achmea, Albert Heijn, Robeco, KPN en vele anderen. Frank is tevens docent bij Beeckestijn Business School en Utrecht Business School.

Press  
Quote Also available in English
Specs

ISBN: 978 90 6369 407 4
Author: Frank Peters
Format: Paperback met flappen
Dimensions: 18 x 14 cm
Pages: 144
Language: Dutch