Free shipping within the netherlands above €20, orders before 20.00 hrs are shipped out the same working day (mon-fri)

Handboek voor het opzetten van een ontwerppraktijk 6e ed.

Deze laatste editie van het Handboek voor het opzetten van een ontwerppraktijk geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het starten en runnen van een ontwerpbureau.
  • Author: Kitty de Jong e.a. 
  • Paperback 
  • 152 pages 
  • 23.8 x 17 cm 
€29,90 Add to bag
Kitty de Jong e.a.
Customer Reviews (0)
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews

Content

Dit is de startersgids voor ontwerpers. Op heldere wijze gaan de auteurs in op alle zakelijke, financiele en juridische zaken die voor een zelfstandig ontwerper van belang zijn. Dit boek geeft antwoord op de meest gestelde vragen over het starten en runnen van een ontwerpbureau.
Met handige bijlagen zoals voorbeelden van offertes en opdrachtbevestigingen. 

De auteurs zijn verbonden aan de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers BNO. Zij gaan in op alle zakelijke, financiële en juridische zaken die voor een zelfstandig werkende ontwerper van belang zijn. Hierbij putten zij uit hun dagelijkse praktijk als adviseur bij de BNO. Door de regelmatige updates blijft het handboek goed aansluiten op de laatste regelgeving en actualiteit in het vak.

Wederom zijn handige bijlagen opgenomen, waaronder voorbeelden van offertes, opdrachtbevestigingen en arbeidsovereenkomsten. Het handboek is een vaste waarde geworden voor iedereen die een eigen bureau wil starten of zijn of haar bedrijfsvoering wil professionaliseren.

Author

 

 

Press

''Wat meteen opvalt is het hoge praktische gehalte''. - Fontanel

Quote

 

Specs

ISBN: 978 90 6369 318 3
Author: Kitty de Jong e.a.
Format: paperback
Dimensions: 23.8 x 17 cm
Pages: 152